Veelgestelde vragen

Wanneer is Carriënta Outdoordôme open?

Carriënta is het hele jaar door open. En...Of het nu mooi of slecht weer is; de activiteiten gaan altijd door.

Hoe oud moet je zijn?

Je moet 7 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan de Carriënta Challenge en je moet een mede- deelnemer hebben van minimaal 18 jaar. Ook de hoofdboeker dient minimaal 18 jaar te zijn.

Ik ben niet zo sportief...En nu?

Dat is geen enkel probleem. De activiteiten eindigen steeds voor op het middenplein. Dus durf je niet of is een activiteit conditioneel te hoog gegrepen, dan wacht je gewoon even op je groepje en maakt de mooiste foto's. Je vrienden zullen je dankbaar zijn.

Gaan de activiteiten door bij slecht weer?

Ja de activiteiten gaan altijd door. Er is altijd een deel van de rotsen droog en daar beginnen we dan aan de challenge.

Kan ik het programma ook aanpassen aan mijn wensen?

Dat is mogelijk vanaf 50 deelnemers. Je kunt een offerte aanvragen via info@carrienta.com of even bellen met 0031(0)172 820000.

Is het wel veilig?

Ja dat is het zeker, maar we willen wel nadrukkelijk een voorbehoud maken. Jij bent zelf de belangrijkste schakel v.w.b. de veiligheid. Je dient dan ook de instructies van onze instructeurs goed op te volgen, geen drank of drugs te gebruiken en graag fit aan de start te verschijnen.

Dekt mijn verzekering deze activiteiten wel?

Een standaard ziektenkosten verzekering dekt geen redding, repatriëring en meer-medische kosten in het buitenland. Wij adviseren je dan ook met klem om een reisverzekering met bergsportdekking af te sluiten. Dit kan ook tijdens het boeken van jouw challenge.

Wat is de status van mijn boeking?

Als je een boeking hebt gedaan (en betaald), dan stuurt onze computer je meteen de factuur, voucher en reisinformatie. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst even in je ongewenste e-mail. Tref je daar niets aan, vul dan alsjeblieft het contactformulier even volledig in en wij zoeken de boeking voor je op. Je onvangt de papieren dan (nogmaals) per e-mail) Het contactformulier vind je hier: http://www.carrienta/contact.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over het arrangement?

Als je niet tevreden bent over de dienstverlening, dan dien je meteen jouw ongenoegen uit te spreken bij de dienstdoende medewerkers. Zij kunnen je meteen helpen met het oplossen van het probleem. Lukt dat niet, dan dien je de klachtenprocedure te volgen, zoals omschreven in onze voorwaarden.
Je belt dan ook meteen met 0031 (0) 172 - 720 170. Carriënta neemt geen inhoudelijke klachten over een arrangement in behandeling zonder ter plaaste ingevuld klachtenformulier.
37,-

Carrienta Challenge (Ochtend)

Een ochtend actief buiten bezig zijn in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag klimmen en klauteren in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

39,-

Carrienta Challenge (Middag)

Een middag samen klimmen en klauteren in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag actief bezig zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

45,-

Carrienta Challenge (Hele dag)

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!