ONZE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs ontvangen je bij de ingang van de tunnel en zullen je gedurende de hele challenge begeleiden (minimaal 1 instructeur op 15 deelnemers). Als eerste geeft de instructeur je een uitgebreide instructie, helpt je met het aantrekken van je veiligheids- uitrusting en is de vraagbaak voor al je vragen. Daarna neemt hij je mee door de tunnel en begeleid je bij alle hindernissen. Onze instructeurs zijn zwaar opgeleid en nemen alle eindbeslissingen gedurende de challenge.

45,-

Carrienta Challenge.

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

59,-

Carrienta Challenge + Kajakken.

Een combi dag waarbij samenwerking en een onvergetelijke dag beleven voorop staan. We starten met het Challengeparcours in Carrienta en maken na de lunch een prachtige tocht in een kajak over de rivier.

50,-

Carrienta Challenge + Boogschieten.

Een gecombineerde dag waarbij plezier voorop staat. We starten met het Challengeparcours in Carrienta en sluiten de dag af met een gevarieerde boogschietcompetitie en kijken we welke schutter het dichtst bij de roos kan schieten.