Nieuw: Carrienta Challenge + Percussie (djembe, bongo, conga etc.). -vanaf 15 personen

De hele dag fijn buiten actief zijn. Challenge ochtend in onze oude mijn en een swingende Percussie workshop in de middag.

Prijs: 79,-

Inclusief:

- Klimmateriaal zoals gordel, helm.
- Entree Carrienta.
- Gebruik centrale faciliteiten.
- Instructeur/begeleider.
- Percussie materialen zoals div. bongo s, djembe s, conga s, tamboerijnen, bellen, egg-shakers, sambaballen etc.
- Koffie of thee bij aankomst.

Exclusief:

- Vervoer naar Carrienta v.v.
- Vanaf 15 personen.
- Overige consumpties.

Boek hier jouw challenge!  


PROGRAMMA

09.30 uur    
Aankomst bij de entree van de tunnel naar Carriënta Outdoordôme.
Welkomstwoord en voorstellen instructeurs en begeleiders.
Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen (helm, gordel).
10.00 uur    
Start ochtendprogramma: Challenge Parcours, met:
Hike door de aardedonkere tunnel (450 meter!)
Koffie of thee in ons outdoorcafé en uitleg programma.
Netklimmen (35 meter)
Tokkelbaan
Klettersteig (70 meter)
Touwbrug two point
Abseilen
Bushwalk West
Touwbrug three point
13.00 uur    
Pauze
Bij te boeken optie: Lunch
14.00 uur    
Start middagprogramma:
Percussie workshop rond het knapperende kampvuur

15.30 uur 
Einde programma
16.00 uur
Nog een laatste drankje. Vertrek rond 17.00 uur.
Of start Barbecue (bij te boeken optie) (Vertrek dan rond 19.00 uur).

INFORMATIE

Kom je een dag uitleven in onze oude mijn welke in de loop der jaren is omgebouwd tot een prachtig challengeparcours.
Deze oude steengroeve welke op een prachtige en afgelegen plek in de Belgische Ardennen ligt is een perfecte locatie om te survivallen. Zeer geschikt voor kinderen (vanaf ongeveer 7 jaar) als volwassenen.
De medewerkers van dePercussie hebben één ding gemeen: hun passie voor muzlek. Allemaal hebben ze een muzikale achtergrond en door hun passie zijn jullie verzekerd van een zeer geslaagde workshop. Vol enthousiasme en energie zorgen onze mensen ervoor dat iedere workshop een rithmisch succes wordt. Onze instructrice ontvangt je bij ons gezellige outdoorcafé en zal je gedurende de hele workstop begeleiden . Als eerste geeft zij je een uitgebreide instructie, helpt je met de slagen en is de vraagbaak voor al je vragen. Daarna neemt zij je mee op de muzikale reis.
Ons Percussie team verzorgt alle trommels, djembe's, bongo's, tamboerijnen en sambaballen en neemt alle eindbeslissingen gedurende workshop.

Je bent na deze dag gegarandeerd een ultieme ervaring rijker!
Onze Percussie workshop is een gegarandeerd leuke en verbindende maar vooral energieke workshop voor een teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje of bijvoorbeeld een bruiloft.

 

Carrienta Challenge + Percussie workshop

Carrienta Challenge: De vele rotswanden bieden je voldoende variatie om je klimtalenten te testen. Maar dat is niet alles. Carriënta herbergt ook nog eens de langste, hoogste én snelste tokkelbaan van de Ardennen; 175 meter lang en 65 meter hoog. Hoe snel je dan naar beneden suist? Probeer het maar en je zult merken dat het een fantastische ervaring is, of je je ogen nou dichtkneep of wijd open had. 
Verder kun je in de groeve een klettersteig doen en abseilen, maar ook een echte helicopter abseil maken.
Laat je innerlijke mens tussen de middag verwennen door een door ons bereide lunch (optioneel) en sluit de dag af met een heerlijke barbecue (optioneel) met kampvuur.
In onze percussieworkshop gaan we samen aan de slag met diverse instrumenten zoals bongo's, djembe's, conga's, tamboerijnen, sambaballen en andere slagwerkinstrumenten en we werken stap voor stap naar een swingend hoogtepunt toe. Ritme, ontspanning en heel veel plezier met elkaar staat tijdens deze Percussie workshop voorop.  Wij kunnen met iedere willekeurige groep mensen binnen 5 minuten een swingend ritme maken. Wij krijgen dan ook iedereen aan het drummen. Ook al heb je nooit een instrument bespeeld, iedereen kan dit en vindt dit leuk!
Onze ervaren Percussie workshop docent zorgt dat er in korte tijd met veel humor de groep muzikanten een sambaritme onder de knie krijgt. We breiden dit uit met verschillende breaks en solo’s. 
Percussie is als een muzikale hartslag. Het is niet alleen gezellig, je krijgt er ook nog eens energie van!
Percussie is eigenlijk een verzamelnaam voor slagwerkinstrumenten.  Bongo’s, conga’s maar ook sambaballen zijn voor beelden van percussie instrumenten. De meeste slaginstrumenten zijn gemaakt van hout met daarop een dierenhuid gespannen. Je bespeelt ze met drumsticks of gewoon simpel met je handen. Door er met je handen op te slaan, creëer je exotische klanken en waan je je al snel in Afrikaanse of Latin sferen.  Voor het creëren van de exotische ritmes zijn meerdere percussie-instrumenten nodig. Belangrijk daarbij is dat deze instrumenten goed op elkaar zijn afgestemd. Het gaat om timing en gevoel.  Een percussie workshop is daarom ook zeer geschikt voor teambuiling. Het gaat hierbij om een goede samenwerking, creativiteit, humor, luisteren, kijken, initiatief tonen, en uitvoeren.  En tijdens één van onze percussie workshops ervaar jij wat het is om jouw ritme naar boven te laten komen. Je bent na deze dag gegarandeerd een ultieme ervaring rijker!
Verblijf:
Dit arrangement in Carriënta kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een avontuurlijk en comfortabel verblijf op onze camping Olympia in Remouchamps.
Zo kun je al op Camping Olympia blijven overnachten voor € 9,50 per persoon per nacht met je eigen tent! Zo kun je kiezen of je de nacht voor de Challengedag wilt overnachten, of de nacht na de Challengedag en het is zelfs mogelijk om zowel de nacht ervoor als de nacht erna te komen kamperen met je eigen tent/caravan/vouwwagen of camper, in dat geval boek je beide opties erbij.
Surf voor meer informatie over het verblijf naar www.olympia-campings.com.

Fijn om bij te boeken:
- Lunch € 8,50 p.p. (bestaande uit koffie/thee, melk, brood, vleeswaren, kaas, jam en zoet beleg)
- BBQ € 15,- p.p. (bestaande uit salade, 3 soorten vlees, sauzen, stokbrood, kruidenboter, frietjes)
- Drankmuntjes € 10,- (5 muntjes p.p.)
- Verzekering € 3,- p.p.
- Campingplek op camping Olympia voor je eigen tent/caravan/vouwwagen/camper voor het evenement € 9,50 p.p.
- Campingplek op camping Olympia voor je eigen tent/caravan/vouwwagen of camper na het evenement € 9,50 p.p.

Kies een programma, boek de door jou gewenste opties bij, betaal de voucher en reserveer vervolgens -via de per mail verkregen link- een dag. Laat de rest aan onze ervaren instructeurs over. Zij zorgen ervoor dat de uidagingen zwaarder worden waar het kan en rustiger waar nodig. Iedereen wordt betrokken bij de uitdaging.

 
Boek hier jouw challenge!  
 
 
37,-

Carrienta Challenge (Ochtend)

Een ochtend actief buiten bezig zijn in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag klimmen en klauteren in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

39,-

Carrienta Challenge (Middag)

Een middag samen klimmen en klauteren in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag actief bezig zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

45,-

Carrienta Challenge (Hele dag)

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!