3 dagen actief met 2 overnachtingen in CoCo Sweet op camping Olympia.

3-daags programma waarbij je gaat Mountainbiken/ Hiken of Freek footbiken, de 2e dag Carrienta Challenge en 3e dag in de ochtend gaat Kanovaren of boogschieten. De overnachting in CoCo Sweet.

Prijs: 199,-

Inclusief:

- 2x Overnachting in CoCo Sweet (max. 4 personen).
- 2x Ontbijt, 2x lunch en 1x pasta diner en 1x BBQ.
- Klimmateriaal zoals gordel, helm, gebruik kano/ATB/Step.
- Entree Carrienta.
- Gebruik centrale faciliteiten.
- Instructeur/begeleider (Nederlands sprekend).
- Koffie of thee bij aankomst.

Exclusief:

- Vervoer naar Carrienta v.v.
- Vervoer naar Kano instappunt v.v.
- Overige consumpties.
- Borg CoCo Sweet 100,- euro (bij aankomst te voldoen).

Boek hier jouw challenge!  


PROGRAMMA

3-daags actief programma met overnachting in CoCo Sweet op camping Olympia

1e dag
Aankomst rond 13.00 uur  op camping Olympia. Onze instructeurs stellen zich voor, geven korte uitleg van het programma en geven jullie de sleutel van de accommodatie.
14.00 uur Start middagactiviteit: Mountainbiken, Hike of een tocht op Freek-Footbike (outdoorsteppen). Einde rond 17.30 uur. Gezellig wat drinken in de bar van camping Olympia.
19.00 uur  Pasta maaltijd (pasta, salades, saus, brood) in het restaurant van camping Olympia.
20.00 uur  Mogelijkheid tot Darten, Airhockey, Loungen, WiFi internetten of samen nog even nagenieten met een drankje in de bar.
Overnachting in een CoCo Sweet.

2e dag
Na het gezamenlijke ontbijt vervolgen we de activiteiten
10.00 uur
We gaan naar Carriënta Outdoordôme waar we via de 450 meter lange tunnel op het challenge parcours terechtkomen. We hebben de mogelijkheid diverse routes te nemen.*
13.00 uur Pauze met lunch bij het mijnhuisje of bij de grote overkapping in de groeve.
17.00 uur  Einde Challenge. Transfer terug naar camping Olympia waar we ons kunnen opfrissen. 
19.00 uur  Barbecue
20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café.
Overnachting in een CoCo Sweet.

3e dag
Na het gezamenlijke ontbijt vervolgen we de activiteiten
10.00 uur 
Start Kanovaren of Shooting.
13.00 uur Gaan we genieten van een Lunch.
14.00 uur Einde activiteiten. Opruimen en opfrissen.
rond 15.00 is dit 3-daagse programma afgelopen en vertrekken jullie rond 15.30 uur terug naar Nederland.

Bijzonderheden:
De datum is op aanvraag! Om er zeker van te zijn dat deze accommodatie beschikbaar is, verzoeken wij je voorafgaande aan jouw boeking de beschikbaarheid op te vragen (0031 (0) 172-820000 of per e-mail op info@carrienta.com

INFORMATIE

Uitleg activiteiten:
Carriënta Challenge in onze oude steengroeve

Of je nou een beginnend of gevorderd klimmer bent, je zult je deze dag uitstekend vermaken op dit indrukwekkende buitensportterrein. De vele rotswanden bieden je voldoende variatie om je klimtalenten te testen. Je kunt netklimmen (35 meter), touwbrug two point, klimmen & Abseilen, klettersteig met abseil, via een Via Ferrata route naar boven klimmen, via touwladders, via een Helicopter entry of via een bush walk. Onze ervaren en zeer professionele instructeurs staan garant voor een goede begeleiding en veilig materiaal.
Kanovaren
Zwemvest aan en peddel in de hand, na uitvoerige instructie aan de kant gaan we voorzichtig te water. Deze kajaks zijn breed en stabiel, ideaal voor de recreatieve gebruiker.
We stappen op in Hamoir en we volgen een mooie en uitdagende tocht van ongeveer 12 km over de rivier de Ourthe. We peddelen tot kort voor Comblain la Tour.
De tocht is onder toezicht van de instructeur (die zelf de groep op het water begeleidt en meevaart) en is voor iedereen te doen. Let op: zwemdiploma is verplicht.
Mountainbiken of Mountainsteppen op Freek footbike
In de Ardennen zijn meer dan honderd mountainbike/step routes. Het gebied wordt gekenmerkt door de vele bossen, ruig terrein en steile heuvels.
Afhankelijk van de ervaring en conditie van de deelnemers kiest onze instructeur een route en gaan we een uitdagende route fietsen/steppen die voor iedereen van de groep haalbaar is. We gaan op ontdekkingstocht over onverharde paden, door riviertjes en plassen en genieten van de prachtige natuur. Onze instructeur geeft tijdens onze tocht handige tips over remtechnieken, zithouding etc.
Onderweg trappen/steppen we op een aardige heuvel met een pittige klim maar…..What goes up must go down! …en dat is genieten van de rit downhill waarbij je even niet hoeft te trappen/steppen.
Shooting activiteiten
Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport die in Nederland tot op het hoogste niveau beoefend wordt. Het wapen werd over de hele wereld gebruikt en is in vrijwel elke cultuur een keer uitgevonden. En in elke cultuur geldt: wie de boog meester is geniet aanzien en respect.
De instructeur geeft jullie eerst een korte uitleg over handboogschieten en hoe daarbij de boog met de pijl te spannen, hoe over de pijl naar het doel te kijken en vervolgens te schieten. We gaan zelf om de beurt aan de slag en na een aantal oefenrondes doelschieten, waarbij de instructeur individueel aanwijzingen geeft gaan jullie een kleine competitie houden. Eens kijken welke schutter de pijl in de roos kan krijgen.
Het is ook mogelijk om eens een blaaspijp te proberen. Hierbij gebruik je een buis met daarin een pijltje en doordat je heel hard blaast en mikt probeer je het doel te raken. (Shooting). Het lijkt op het ouderwetse (papieren) pijltjes. Een leuke en niet alledaagse activiteit. De banen zijn zo aangelegd dat je gezellig de kunsten van de anderen kunt bewonderen.

Verblijf:
Dit overnachting vindt plaats in een CoCo Sweet op camping Olympia. Deze CoCo Sweet heeft 2 slaapkamers (2x2p bed) een keukentje met tafel, krukjes en de benodigde apparatuur (koelkast, magnetron, waterkoker, kooktoestel). Camping Olympia is een gezellige Outdoorcamping aan de Amblève met vooral Nederlandse campinggasten. Stroom is inclusief in de prijs. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Verplichte bijkomende kosten: (Aankruisen tijdens het boeken!)
- Toeristenbelasting € 1,98 p.p.p.n.
Fijn om bij te boeken:
- Drankmuntjes € 10,- (5 muntjes p.p.)
- Lakenpakket € 13,15 p.p. (een kussen, een dekbed, een kussensloop, een onderlaken en een dekbedovertrek)

Bijzonderheden:
De datum is op aanvraag! Om er zeker van te zijn dat deze accommodatie beschikbaar is, verzoeken wij je voorafgaande aan jouw boeking de beschikbaarheid op te vragen (0031 (0) 172-820000 of per e-mail op info@carrienta.com

Kies een programma, boek de door jou gewenste opties bij en reserveer gemakkelijk en snel via onze website. Het programma is mogelijk tussen 1 april en 1 juli of tussen 1 september en 1 november. Tijdens het boeken wordt er om een gekozen evenementsdatum, de gekozen datum is de eerste dag van het programma. Laat de rest aan onze ervaren instructeurs over. Zij zorgen ervoor dat de uitdagingen zwaarder worden waar het kan en rustiger waar nodig. Iedereen wordt betrokken bij de uitdaging.

Boek hier jouw challenge!  
 
 
37,-

Carrienta Challenge (Ochtend)

Een ochtend actief buiten bezig zijn in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag klimmen en klauteren in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

39,-

Carrienta Challenge (Middag)

Een middag samen klimmen en klauteren in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag actief bezig zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

45,-

Carrienta Challenge (Hele dag)

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!