3 dagen actief met 2 overn. in groepshuis

3-daags programma: 1e dag keuze uit Hiken/ Mountainbiken/Freek footbiken, 2e dag Challenge Parcours, 3e dag keuze uit Kanovaren/boogschieten. Overnachting in groepshuis.

Prijs: 196,-

Inclusief:

- 2x Overnachting in groepshuis (max.100 personen).
- 2x Ontbijt, 2x lunch en 1x pasta diner en 1x BBQ.
- Klimmateriaal zoals gordel, helm, gebruik kano/ATB/Step.
- Entree Carrienta.
- Gebruik centrale faciliteiten.
- Instructeur/begeleider (Nederlands sprekend).
- Koffie of thee bij aankomst.

Exclusief:

- Meerprijs voor het groepshuis indien u minder dan 26 personen komt.
- Vervoer naar Kano instappunt v.v.
- Overige consumpties.
- Borg Groepshuis 100,- euro (bij aankomst te voldoen).

Boek hier jouw challenge!  


PROGRAMMA

3-daags actief programma met overnachting in groepshuis

1e dag
Aankomst rond 13.00 uur  in overleg (bijvoorbeeld in de groepsaccommodatie of camping Olympia). Onze instructeurs stellen zich voor, geven korte uitleg van het programma en geven jullie uitleg over de accommodatie.
14.00 uur Start middagactiviteit: Mountainbiken, Hike door het bos naar ruïne of een tocht op Freek-Footbike (outdoorsteppen). Einde rond 17.30 uur. Gezellig wat drinken in het groepshuis.
19.00 uur  Pasta maaltijd (pasta, diverse salades, saus, brood) in het groepshuis.
20.00 uur  Mogelijkheid tot tafelvoetbal, spelletjes, Loungen, WiFi internetten of samen nog even nagenieten met een drankje of buiten rond het kampvuur.
Overnachting in het groepshuis.

2e dag
Na het gezamenlijke ontbijt vervolgen we de activiteiten
10.00 uur
 We gaan naar Carriënta Outdoordôme aan de overkant van de weg waar we via de 450 meter lange tunnel op het challenge parcours terechtkomen. We hebben de mogelijkheid diverse routes te nemen.*
13.00 uur Pauze met lunch bij het mijnhuisje of bij de grote overkapping in de groeve.
17.00 uur  Einde Challenge. Teruglopen naar het groepshuis waar we ons kunnen opfrissen. 
19.00 uur  Barbecue met kampvuur in de tuin van het groepshuis
20.00 uur  Gezellige avond. 
Overnachting in het groepshuis

3e dag
Na het gezamenlijke ontbijt vervolgen we de activiteiten
10.00 uur 
Start Kanovaren of Shooting 
13.00 uur Gaan we genieten van een Lunch.
14.00 uur Einde activiteiten. Opruimen en opfrissen.
rond 15.00 is dit 3-daagse programma afgelopen en vertrekken jullie weer terug naar Nederland.

Bijzonderheden:
De datum is op aanvraag! Om er zeker van te zijn dat deze accommodatie beschikbaar is, verzoeken wij je voorafgaande aan jouw boeking de beschikbaarheid op te vragen (0031 (0) 172-820000 of per e-mail op info@carrienta.com

INFORMATIE

Uitleg activiteiten:
Carriënta Challenge in onze oude steengroeve

Of je nou een beginnend of gevorderd klimmer bent, je zult je deze dag uitstekend vermaken op dit indrukwekkende buitensportterrein. De vele rotswanden bieden je voldoende variatie om je klimtalenten te testen. *Je kunt netklimmen (35 meter), touwbrug two point, klimmen & Abseilen, klettersteig met abseil, via een Via Ferrata route naar boven klimmen, via touwladders, via een Helicopter entry of via een bush walk. Maar dat is niet alles. Eenmaal bovengekomen moet je ook weer naar beneden. Onze ervaren en zeer professionele instructeurs staan garant voor een goede begeleiding en veilig materiaal.
Kajakken/Kanovaren
Zwemvest aan en peddel in de hand, na uitvoerige instructie aan de kant gaan we voorzichtig te water. Deze kajaks zijn breed en stabiel, ideaal voor de recreatieve gebruiker.
We stappen op in Hamoir en we volgen een mooie en uitdagende tocht van ongeveer 12 km over de rivier de Ourthe. We peddelen tot kort voor Comblain la Tour.
De tocht is onder toezicht van de instructeur (die zelf de groep op het water begeleidt en meevaart) en is voor iedereen te doen. Let op: zwemdiploma is verplicht.
Mountainbiken of Mountainsteppen op Freek footbike
In de Ardennen zijn meer dan honderd mountainbike/step routes. Het gebied wordt gekenmerkt door de vele bossen, ruig terrein en steile heuvels.
Afhankelijk van de ervaring en conditie van de deelnemers kiest onze instructeur een route en gaan we een uitdagende route fietsen/steppen die voor iedereen van de groep haalbaar is. We gaan op ontdekkingstocht over onverharde paden, door riviertjes en plassen en genieten van de prachtige natuur. Onze instructeur geeft tijdens onze tocht handige tips over remtechnieken, zithouding etc.
Onderweg trappen/steppen we op een aardige heuvel met een pittige klim maar…..What goes up must go down! …en dat is genieten van de rit downhill waarbij je even niet hoeft te trappen/steppen.
Shooting activiteiten
Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport die in Nederland tot op het hoogste niveau beoefend wordt. Het wapen werd over de hele wereld gebruikt en is in vrijwel elke cultuur een keer uitgevonden. En in elke cultuur geldt: wie de boog meester is geniet aanzien en respect.
De instructeur geeft jullie eerst een korte uitleg over handboogschieten en hoe daarbij de boog met de pijl te spannen, hoe over de pijl naar het doel te kijken en vervolgens te schieten.  Eens kijken welke schutter de pijl in de roos kan krijgen. 
Het is ook mogelijk om eens een blaaspijp te proberen. Hierbij gebruik je een buis met daarin een pijltje en doordat je heel hard blaast en mikt probeer je het doel te raken. (Shooting). Het lijkt op het ouderwetse (papieren) pijltjes. Een leuke en niet alledaagse activiteit. De banen zijn zo aangelegd dat je gezellig de kunsten van de anderen kunt bewonderen.
Verder gaan we met katapult en luchtbuks schieten. We gaan zelf om de beurt aan de slag en na een aantal oefenrondes doelschieten, waarbij de instructeur individueel aanwijzingen geeft, gaan jullie een kleine competitie houden.

Groepshuis
Het groepshuis is van alle gemakken voorzien. Kom je met minder dan 26 personen, dan betaal je per persoon een toeslag.
Er zijn drie verdiepingen in dit huis, toegankelijk door open stalen trappen. Er is een grote keuken met alle keuken benodigdheden zoals een stoomoven, fornuis, twee grote koelkasten en en een vriezer, een grote koffiemachine, vaatwasser en alle serviesgoed. Er zijn.diverse slaapzalen op de begane grond en een drietal op de bovenste verdieping. Op de begane grond een grote ruimte om samen te eten/vergaderen. Er zijn gescheiden douches en er is een ruimte met 2 gescheiden gezamenlijke douches, verder zijn er toiletten en urinoirs. Op de  bovenverdieping ruimte om te relaxen, er zijn kluisjes, tafels en stoelen. De kluisjes zijn gratis te gebruiken.
Fijne openslaande deuren vanuit de grote algemene ruimte naar een vrij grote tuin. Er zijn slaapplaatsen voor maximaal 100 personen. Tegen meerprijs kunt u de sauna-ruimte erbij huren (op aanvraag).
De kosten van electriciteit/gas/stookolie en afval worden tijdens jouw verblijf opgenomen (welke je via een computergestuurd programma kunt bekijken) en e.e.a. wordt na je verblijf afgerekend op nacalculatie. De beheerders staan voor jullie klaar indien nodig.

Verblijf:
Dit overnachting vindt plaats in ons groepshuis die 108 bedden heeft. Dit groepshuis heeft eigen douches en toiletten en een grote professionele keuken met alle benodigde keukenapparatuur (koelkasten, vriezers, stoomoven, magnetron, waterkoker). Er zijn drie vierpersoonskamers en twee twintigpersoonskamers op de begane grond en drie twintigpersoonskamers op de bovenste verdieping. Stroom is niet inclusief in de prijs (op basis van nacalculatie). Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bijzonderheden:
De datum is op aanvraag! Om er zeker van te zijn dat deze accommodatie beschikbaar is, verzoeken wij je voorafgaande aan jouw boeking de beschikbaarheid op te vragen (0031 (0) 172-820000 of per e-mail op info@carrienta.com

Verplichte bijkomende kosten: (Aankruisen tijdens het boeken!)
- Toeristenbelasting a € 3.84 p.p.

- Bij minder dan 26 personen betaal je een meerprijs van  € 25,- p.p.
Fijn om bij te boeken:
- Drankmuntjes a € 10,- p.p. (5 muntjes p.p.)
- Verzekering a € 10,- p.p.
- Lakenpakket a €  10,50 p.p. (een kussen, een dekbed, een kussensloop, een onderlaken en een dekbedovertrek)

Kies een programma, boek de door jou gewenste opties bij en reserveer gemakkelijk en snel via onze website. Het programma is mogelijk tussen 1 april en 1 juli of tussen 1 september en 1 november. Tijdens het boeken wordt er om een gekozen evenementsdatum, de gekozen datum is de eerste dag van het programma. Laat de rest aan onze ervaren instructeurs over. Zij zorgen ervoor dat de uitdagingen zwaarder worden waar het kan en rustiger waar nodig. Iedereen wordt betrokken bij de uitdaging.

Boek hier jouw challenge!  
 
 
37,-

Carrienta Challenge (Ochtend)

Een ochtend actief buiten bezig zijn in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag klimmen en klauteren in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

39,-

Carrienta Challenge (Middag)

Een middag samen klimmen en klauteren in onze steengroeve Carrienta. Een halve dag actief bezig zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!

45,-

Carrienta Challenge (Hele dag)

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. Enjoy!